Over ons

Suzanne Oonk-Reilink
Suzanne Oonk-Reilink

Suzanne Oonk-Reilink

Sinds de zomer in 2017 ben ik als zelfstandige makelaar werkzaam. Daarvoor was ik 3 jaar medewerker van een groot kantoor in Duitsland.

De opleiding makelaar/taxateur o.z. doe ik in Nederland. Sinds november 2019 mag ik mij Kandidaat Register Makelaar/Taxateur o.z. noemen. De studie tot Register Makelaar/Taxateur o.z. ben ik op het moment aan het afronden.

Een specialiteit in Duitsland is de “lijfrente”. Daarmee kunnen ouderen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en een extra rente uitbetaald krijgen.

Bert Oonk
Bert Oonk

 

 

 

Bert Oonk

Naast zijn werk in de landbouw ondersteunt hij de firma. Hij heeft zijn opleiding tot makelaar, in Duitsland, positief afgerond. Zijn specialisme zijn de landbouwbedrijven.

 

 

 

 

Willem Reilink,

Na een lange tijd melkveehouderij geweest te zijn is de switch naar de makelaardij o.z. gemaakt. In ca. 10 jaar een modern makelaarskantoor gesticht met regionale uitstraling en werk biedend aan 5 personen. Sinds 1 januari 2011 houdt Willem zich enkel bezig met de agrarische makelaardij in al haar facetten in Noord Nederland.  Willem beschikt over vele speciale kwalificaties, b.v. taxateur o.z., onteigening- en schaderegelingen. Hij ondersteunt Suzanne en Bert met zijn kennis van zaken en neemt de opdrachten aan.

Compare listings

Vergelijken