Huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Dan gaat u voor de beste prijs, een snelle en zorgloze verkoop.

Vraagt u zich ook wel eens af: waarom zou ik een makelaar inschakelen? Of: welke makelaar moet ik kiezen? Elke makelaar doet toch hetzelfde?

Deze vragen kunnen wij goed beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. Uw huis is een waardevol bezit, in twee opzichten, zowel economisch als emotioneel. In het hele verkoopproces is de klik tussen de klant en de makelaar van groot belang. Samen met u tot het beste resultaat komen, dat is het leukste dat er is. Daarbij lopen wij net dat stapje harder. Makelaardij Eems Regio beschikt over een grote ervaring, kennis van zaken, doorzettingsvermogen en een moderne marketing.

De verkoop van een huis gaat in een aantal stappen.

Kennismaken en waardebepaling.

Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een kennismaking. Onze werkwijze wordt toegelicht en we bespreken wat er bij komt kijken bij de verkoop van uw huis. Ook wordt er een globale waardebepaling afgegeven. Uiteraard luisteren wij naar uw wensen. Wat vindt u belangrijk!

Verkoopadvies.

Na de kennismaking volgt er een tweede gesprek, waarbij wij u een verkoopadvies aanbieden. We geven advies over de te hanteren vraagprijs, we bespreken de verkoopstrategie en de condities van onze service. Onderlinge afspraken worden schriftelijk weergegeven.

Presentatie.

Voor een optimale presentatie van uw woning kan er gebruik gemaakt worden van styling. Een advies per ruimte of er nog iets gedaan kan worden om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Hierbij valt te denken aan het verwijderen van zaken, zodat er meer ruimte ontstaat tot het plaatsen van een plant voor het frisse gevoel. Of toch nog even een donkere wand schilderen met een lichtere tint, staat lekker fris en vrolijk. Dit alles om uw huis zo hoogwaardig mogelijk te kunnen presenteren.

Hierna worden de foto’s gemaakt. Wij werken met een professionele fotograaf. Die maakt foto’s van binnen en buiten. Er wordt ook een virtuele tour van de woning gemaakt. De fotograaf zal graag op een later tijdstip terug komen, mocht het weer om de juiste foto’s te kunnen maken niet goed genoeg zijn.

Dan worden de uitgebreide beschrijvingen en de plattegronden gemaakt, meestal met een 2D en 3D uitvoering. Dit alles wordt gebundeld tot een hoogwaardige brochure.

Vindbaarheid.

Uw huis wordt eerst aangeboden intern, aan de geregistreerde potentiële kopers, de zgn „zoekers“. Daarna wordt uw huis aangeboden, daar waar de doelgroep te vinden is. Sociale media heeft hierbij, bij ons, een grote waarde.

Volgende kanalen kunnen we inzetten (deze lijst is niet volledig):

Onze eigen website  www.makelaardij-eems-regio.nl
Funda.nl   de Nederlands drukst bezochte huizensite
Marktplaats.nl   xx
Facebook een social media platform met vele gebruikers en daardoor groot bereik, met advertentiemogelijkheden of het delen van story‘s
Instagram een social media platform, het delen van story‘s
Google de grootste zoekmachine met advertentiemogelijkheden


En verschillende Duitse huizensites.

Wanneer u kiest voor Makelaardij Eems Regio stellen wij het zeer op prijs als u ons helpt dat de potentiële koper uw huis vindt. Als u op een leuke manier uw netwerk bij de verkoop van uw huis kunt betrekken, vormen wij een succesvol team.

Bezichtiging

U ontvangt van ons vooraf bericht over de geplande bezichtigingen. Wij plannen de afspraken en geven deze aan u door. Ook het plannen en organiseren van een open huizendag, behoort tot de mogelijkheden. Potentiële kopers worden vriendelijk ontvangen, prettig door het huis geleid en hebben alle tijd het huis goed te bekijken en vragen te stellen. Zij krijgen een brochure overhandigd, dan kan bij thuiskomst het zojuist bezichtigde huis nog eens de revue passeren.

De onderhandeling met potentiële kopers, worden altijd in overleg met u gevoerd.

Koopovereenkomst.

De (potentiële) koper is gevonden. Nu worden de verkoop- en andere afspraken vastgelegd in de koopovereenkomst. Na de ondertekening, zal de notaris de leveringsakte opstellen. Dan volgen nog de eindinspectie en de ondertekening bij de notaris. Dit alles zullen wij met  de grootst mogelijke zorg begeleiden.

Aankoop en verkoop!

U wilt uw huis verkopen en schakelt ons tevens in als aankoopmakelaar. Dan hebben wij voor u een aantrekkelijk tarief. Kijk onder aankoop voor meer informatie over onze dienstverlening. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een gesprek.

Meer informatie?