Overige in Delfzijl

9931 TA Delfzijl (Nederland), Overige Te koop

Contact details

Objectgegevens

 • Object id
  00008
 • Objecttype
  Overige
 • Adres
  Ossenweg 31
  9931 TA Delfzijl
  Groningen
  Nederland
 • Grund­stück ca.
  7.565 m²
 • Bouwjaar
  BEFORE-1906
 • Gezamenlijke parkeerplaatsen
  8
 • Prijs
  op aanvraag

Objekt­beschreibung

Omschrijving

Een romantische „monumentale“ woonboerderij / villa met een grote, aangebouwde schuur en een vrijstaande schuur; gelegen op een ruime kavel van ca. 8000 m² met een vrije ligging in Biessum bij Delfzijl. De boerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks het jaar 1869 en uitermate fraai gerenoveerd/gerestaureerd.

Een unieke woonlocatie, zeer geschikt om wonen en werken te combineren. Maar een compleet andere functie is ook denkbaar, denkt u aan b.v. expositieruimte, educatie, dagbesteding of een nieuwe zorglocatie of ......

Biessum een zeer fraai terpdorp, gelegen ten zuidwesten van Delfzijl. Het staat onder beschermd stads- en dorpsgezicht. U heeft hier altijd zicht op landerijen en de vrije natuur met vele wandel en fietspaden in directe omgeving. Openbaar vervoer per trein en bus in de nabijheid. En wat dacht u van de prachtige haven van Delfzijl, verbonden met de Eems en Waddenzee en uitnodigend voor een tochtje op het “ruime sop”.

Sonstige Informationen

Voor het realiseren van uw ideeën is veel ruimte in en om het huis aanwezig. Daarbij is het centrum van Delfzijl op loopafstand met alle denkbare sociale, culturele en economische mogelijkheden. Rond de boerderij liggen aansluitend de groene weides direct naast de deur.

Wellicht kan er meer land verworven worden. Mocht dit nodig zijn om uw plannen te realiseren, dan gaan wij graag met u in gesprek.

Graag nodigen wij u uit kennis te nemen van dit unieke object. Vraagprijs op aanvraag en aanvaarding in overleg.

Lage

Direct aanvragen

 SSL versleuteld
Immobiliendaten-Import und Darstellung für WordPress: WP-ImmoMakler®

Compare listings

Vergelijken